Вийшов тизер ютуб-серіалу «Мережа» про організації громадянського суспільства

13.12.2021, 14:30
Фото з відкритих джерел
У мережі з’явився тизер нового документального ютуб-серіалу "Мережа", створений кінематографістами об’єднання "Вавилон'13", що розповідатиме про організації громадянського суспільства, які працюють у різних сферах життя українців.

Про це Укрінформу повідомив один з авторів проєкту режисер Володимир Тихий.

"Усього буде створено цикл з дванадцяти фільмів, у яких кінематографісти будуть розповідати про непересічні історії розвитку, становлення та діяльності організацій, що займаються адвокацією реформ, допомогою військовим, міським активізмом, питаннями інклюзії, захисту тварин, навколишнього середовища та іншим", - розповів він.

Героями фільмів стануть військовий волонтер Володимир Голоднюк, адвокат Небесної Сотні Євгенія Закревська, хлопці та дівчата з руху "Гонор" та інші небайдужі громадяни.

"Для нас велика честь розказувати історії українців, які своїм прикладом доводять що фраза "Разом - сила" має практичний зміст та сенс. Історії організацій, про які ми зніматимемо фільми, різні, організації - теж різні, вони працюють практично в усіх сферах діяльності українців, займаються просуванням реформ на всеукраїнському рівні чи намагаються покращити життя конкретної громади. Об'єднує їх розуміння, що разом боротися за свою справу набагато легше ніж наодинці», - розповіли автори проєкту.

Публікувати фільми вони планують з грудня 2021 року до грудня 2022 року. Крім того, буде створений цикл подкастів з відомими представниками громадянського суспільства. Проєкт створюється за підтримки USAID та ICAР "Єднання".

Останні новини