«Прошу мера накласти вето»: нардеп Чорноморов про рішення ліквідувати «Центр соціально-психологічного розвитку дітей» у Вознесенську

08.12.2021, 15:00

Миколаївський народний депутат Артем Чорноморов закликав міського голову Вознесенська Євгена Величка накласти вето на рішення Вознесенської міськради, яка, за інформацією нардепа, замість того, щоб вирішити питання фінансування навчального закладу, ліквідував «Центр соціально-психологічного розвитку дітей».

Свій заклик нарпеп Чорноморов опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні Вознесенська міська рада ухвалила «геніальне» рішення. Щоб не вирішувати питання з фінансуванням «Центру соціально-психологічного розвитку дітей» – його просто ліквідували. Я пропонував свою допомогу у вирішенні проблем із фінансуванням. Мене запевнили, що все гаразд і установа працюватиме. Я прошу мера Вознесенська скористатися своїм законним правом та накласти вето на це рішення», - написав нардеп.

У пояснювальній записці до проекту рішення про ліквідацію закладу немає інформації щодо причин його закриття. Водночас, голосуючи за рішення, депутати затвердили склад комісії, яка займатиметься процедурою ліквідації.

Останні новини