«Нам вдалося за 2021 рік створити 700 додаткових робочих місць», – нардеп Чорноморов про 131-ий округ

21.01.2022, 08:15

Протягом 2021-го року у Вознесенському районі, Коблевскій та Березанській ОТГ було створено 700 додаткових робочіх місць.

Про це розповів народний депутат України Артем Чорноморов під час виступу на колегії Вознесенської районної державної адміністрації.

Він подякував всім, з ким опрацьовує звернення мешканців 131-го округу. Підкресливши, що багато питань допомагають вирішити підприємства, що працюють на території Вознесенського району, Коблівської та Березанської ОТГ.

«Запорука розвитку нашого району – це насамперед робочі місця, зайнятість нашого населення. Адже це не лише налоги в громаду, а й залучення нації до праці, бо 80% своєї години людина витрачає на роботу, на ті, чим вона може бути корисною. Нам вдалося за 2021 рік створити 700 додаткових робочих місць», - зазначив нардеп.

Він додав, завдяки чому вдалося створити нові робочі місця.

«Це були люди, які були залучені до будівництва на бризкальних басейнах атомної електростанції, де вперше за останні 14 років був запущений третій агрегат маневрової гідроелектростанції. Будівельники вітряних електростанцій на Тілігульському лимані. Залучили інвестиції для створення найбільшої в Європі та єдиної в Україні ферми з виробництва королівської креветки, що не дуже притаманно нашому регіону. Знаходиться ця ферма також біля Тилігульського лиману біля Березанської ОТГ», - пояснив нардеп.

Останні новини