«Для людей з інвалідністю з Вознесенської громади закуплять спеціальний транспорт», - нардеп Чорноморов

07.09.2021, 09:00
Фото з відкритих джерел

Для людей з інвалідністю з Вознесенської громади закуплять спеціальний транспорт. При цьому продовжується робота для закупівлі подібного транспорту для всіх громад Миколаївської області. 

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат України Артем Чорноморов.

"Друзі, спільними зусиллями вдалося забезпечити людей з інвалідністю з Вознесенської громади спеціальним транспортом. На цьому не зупиняємося і працюємо, щоб такий транспорт був кожній громаді Миколаївщини. Лупаємо сю скалу далі", - написав нардеп, поділившись публікацією заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександра Трайтлі, який подякував нардепу за сприяння в реалізації проекту.
 
Також Трайтлі написав, що такий же транспорт закуплять і для Березанки.
 
«Хочу поділитися з вами хорошими новинами для двох Миколаївських громад - Березанка і Вознесенськ отримають по спеціальному транспортному засобу спеціалізованого призначення для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, що мають порушення опорно-рухового апарату та інших маломобільних груп населення...», - написав Трайтлі.
 
З прикріпленого до публікації указу Міністерства соцполітики випливає, що спецтранспорт буде закуплений для Служби перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, що мають порушення опорно-рухового апарату, створеного при комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування м.Вознесенськ» і для «Соціального таксі» Березанського селищної ради.
Останні новини