В Україні стартував п'ятий етап COVID-вакцинації

21.07.2021, 16:45

Фото з відкритих джерел

Сьогодні в Україні починається 5 етап вакцинації від COVID-19 для усіх охочих. Міністр охорони здоров’я Ляшко повідомляв, що Україна активно готується до появи нового штаму - "Дельта", який вже до початку осені може витіснити інші різновиди коронавірусної інфекції, тому відсьогодні всі дорослі старше 18 років, які хочуть вакцинуватися, можуть зробити щеплення від коронавірусної хвороби.

Водночас пріоритет надаватиметься особам віком від 60 років та особам із супутніми захворюваннями, а також медикам, освітянам, соціальним працівникам й військовим, які контактують з великою кількістю людей.

Ви можете вакцинуватися в найближчому пункті щеплення, центрі масової вакцинації або до вас може приїхати мобільна бригада, якщо ви записані в чергу, як організований колектив, в якому працює понад 50 осіб, - наголосив міністр.

Перелік усіх пунктів щеплення та центрів масової вакцинації розміщено на офіційному сайті кампанії вакцинації проти COVID-19 (інформація періодично оновлюється). Записатися на вакцинацію можна за телефоном реєстратури пункту щеплення чи контакт-центрів масової вакцинації, а також буде зроблена і працювати жива черга в центрах вакцинації і пунктах щеплення.

Останні новини