Наслідки нічних атак: короткий дайджест

22.03.2023, 10:29

Ворожі атаки по Україні продовжуються, а українські сили ППО не втомлюються відбивати ракети та дрони, які щоразу намагаються зруйнувати якомога більше наших громад. Цієї ночі ворог використовував дрони «Shahed». Силами ППО вдалось збити 16 з 21 таких беспілотників. Наразі про наслідки нічної атаки рф відомо наступне:

– У місті Ржищів Київської області частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням. Внаслідок удару загинуло троє людей, серед яких водій "швидкої", який приїхав на виклик. За даними голови поліції Київської області, більше 20 людей, зокрема дитину, госпіталізували. Доля ще 5-х цивільних невідома. 

– На Житомирнщині спрацювало ППО. Як повідомляє Голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко, під час атаки дронів три безпілотники армії РФ було збито підрозділами протиповітряної оборони. Пошкодження зазнав один з об'єктів інфраструктури області.

– Атака дронів на Хмельниччині. За словами міського голови Олександра Симчишина, влучань і "прильотів" на території громади не зафіксовано. Звуки, які було чутно впродовж ночі, пов'язані з результативною роботою сил ППО.

Окрім ворожих атак, такиж відомо, що вночі українські морські дрони атакували ЧФ рф у Севастополі. Вибухи лунали у районі Південної бухти. Зараз рух морського пасажирського транспорту в Севастополі не здійснюється.

Дякуємо нашим силам ППО за якісну роботу та надійний захист! 

Останні новини